Hosted VOIP

Met MKBid Voip kunt u afscheid nemen van uw huidige telefooncentrale. In plaats daarvan gaat u gebruik maken van een moderne digitale telefooncentrale bij MKBid . Binnen uw organisatie is niets anders nodig dan een internetverbinding en telefoontoestellen die van deze internetverbinding gebruik gaan maken. Dit levert enorme voordelen op. Niet alleen financieel, maar ook wat betreft schaalbaarheid flexibiliteit en bereikbaarheid. MKBid Voip is een uiterst complete en gebruiksvriendelijke virtuele telefooncentrale, die op basis van ervaringen van eindgebruikers binnen zowel kleine als grote organisaties is ontwikkeld.

Heeft u interesse? Neem dan direct contact met ons op of bestel het met 2 klikken via de webshop

Minder variabele en vaste kosten
Om te beginnen levert MKBid Voip u net als MKBid sip trunck al een flinke kostenbesparing op. Want ook met MKBid Voip heeft u nog maar één verbinding met het internet nodig in plaats van meerdere telefoonlijnen. Omdat u geen gebruik meer maakt van uw huidige telefooncentrale komen de kosten voor onderhoud, reparatie en vervanging daarvan te vervallen. In plaats daarvan betaalt u maandelijks een vast laag bedrag per gebruiker.

Minder belkosten
U gaat waarschijnlijk veel minder betalen per minuut en per gesprek dan in uw huidige situatie. MKBid hanteert namelijk een concurrerend beltarief voor het bellen naar vaste nummers binnen Nederland, buiten Nederland en naar mobiel. Bovendien bellen alle MKBid klanten onderling gratis. Waar ook ter wereld!

Alles eenvoudig beheren
MKBid Voip beschikt over een geavanceerde en zeer gebruiksvriendelijke Nederlandstalige beheeromgeving waarmee u al het telefoonverkeer beheert. Of dat nu het telefoonverkeer voor één locatie of meerdere locaties is. Bijvoorbeeld het aan- en afmelden van toestellen, maar ook het routeren van telefoongesprekken. Het is een web based applicatie. Dat betekent dat u alleen een computer of tablet nodig heeft en een internetverbinding om ermee te werken. Er wordt dus geen software geïnstalleerd.

Altijd de nieuwste centrale
MKBid Voip is een dynamische oplossing die meegaat met de tijd. U beschikt altijd automatisch over de nieuwste telefooncentrale, de nieuwste MKBid Voip functies en de beste techniek om al het telefoonverkeer optimaal te beheren. Dit levert naast een flinke besparing ook de garantie van maximale bereikbaarheid op.

Flexibel en schaalbaar
MKBid Voip groeit of krimpt mee met uw bedrijf, zonder allerlei technische ingrepen. Toestellen kunnen eenvoudig op het platform worden aangemeld en zijn direct bereikbaar en te beheren vanaf de MKBid Voip beheeromgeving. MKBid Voip is ongelimiteerd uit te breiden zonder aanpassingen aan hard- en software. Alle toestellen die op MKBid Voip zijn aangemeld zijn bereikbaar op basis van gebruikersnaam en wachtwoord verificatie. Overal ter wereld is een toestel met internetverbinding direct via een intern of extern nummer bereikbaar.

Wat kost het en wat levert het op
U maakt gebruik van MKBid Voip voor een vast laag bedrag per maand. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal toestellen dat er op wordt aangesloten, het aantal telefoonnummers dat u gaat gebruiken en de snelheid van de internetverbinding die nodig is. Uw telecomleverancier kan het direct voor u uitrekenen zodat u precies weet waar u aan toe bent. MKBid Voip levert u behalve een kostenbesparing dus ook tal van andere voordelen op zoals betere bereikbaarheid en meer flexibiliteit.

“U beschikt altijd automatisch over de nieuwste telefooncentrale en de beste techniek”

Overzicht van de MKBid Voip functies

Bellen

 • Snelkeuze lijst
 • Direct bellen vanuit de bedrijfsgids
 • Eenvoudig conferentie gesprekken opzetten

Gesprekken routeren

 • Alle binnenkomende gesprekken komen daar uit waar u dat wilt
 • Met behulp van een timer worden routeringen automatisch doorgevoerd (op toestelniveau en generiek)
 • Eenvoudig beheren van openings- en sluitingstijden

Groepen

 • Instellen van Call en Pickup groepen
 • Eenvoudig wachtrijen aanmaken
 • Wachtrij positie en wachttijd melder
 • Keuzemenu’s aanmaken

Audio 

 • Met de telefoon geluidsfragmenten inspreken of geluidsbestanden uploaden voor wachtrijen, voicemails en keuzemenu’s
 • Voicemail berichten beluisteren en beheren, Wachtmuziek uploaden in mp3 formaat, Alle geluidsfragmenten in de telefooncentrale eenvoudig beheren.

Gespreksopname (optioneel)

 • Automatisch gesprekken opnemen, terugvinden en opnieuw beluisteren
 • Notities aanmaken bij gespreksopnames

Naslag

 • Datum, tijd en gespreksduur worden vastgelegd en zijn direct inzichtelijk
 • Uitgebreide statistieken in grafische weergave

Configuratie en beheer

 • Eenvoudig nummers en gebruikers toevoegen aan de MKBid voip omgeving
 • Aastra en Panasonic toestellen worden volledig ondersteund
 • Gebruikersrechten op het systeem zijn per gebruiker in te stellen

Toestel status

Op alle aangesloten toestellen en op de MKBid Voip webinterface is de status per toestel zichtbaar (ook in combinatie met MKBid mobiel)