VDSL

De DSL verbinding is de levenslijn binnen uw organisatie. De DSL verbindingen binnen het MKBid portfolio worden speciaal voor uw organisatie ingericht.

Is VDSL beschikbaar op uw locatie? Doe nu de postcodecheck

Mogelijkheden

De DSL verbindingen zijn efficiënte netwerkoplossingen voor ondernemingen met één of meerdere vestigingen. Een gecertificeerd, beveiligt en altijd 24×7 beheerd DSL netwerk, waarover niet alleen interne datacommunicatie, e-mail en internettoegang verloopt, maar bijvoorbeeld ook het IP telefoonverkeer, IP alarmverkeer, IP camerabewaking, narrowcasting en muziek. Natuurlijk zijn alle diensten over de DSL verbindingen gescheiden van elkaar middels Quality of Service.
DSL is een overzichtelijk 24×7 te controleren en te beheren beveiligt datanetwerk, dat eenvoudig op te schalen is naar hogere of lagere bandbreedtes. Binnen DSL zijn verschillende soorten verbindingen mogelijk.

VDSL

Staat voor Very High – DSL. VDSL is een techniek die hoge bandbreedtes mogelijk maakt over gewone koperen telefoonlijnen (analoge of NLS verbindingen). Theoretisch zijn snelheden mogelijk tot 80Mbit. Down- en Upload kan zowel Synchroon als A-Synchroon worden aangeboden.
Voor het leveren van VDSL wordt er glasvezel tot in de wijkcentrales in de wijk aangelegd. Alleen het laatste stuk van de wijkcentrale tot het ISRA-punt (punt op uw eigen locatie waar de verbindingen binnenkomen in uw pand) van de eindgebruiker wordt nog over koperdraad (analoge of NLS verbindingen) getransporteerd.

Doe direct een postcodecheck om de beschikbaarheid van uw verbinding te controleren