SDSL

De DSL verbinding is de levenslijn binnen uw organisatie. De DSL verbindingen binnen het MKBid portfolio worden speciaal voor uw organisatie ingericht.

Is SDSL beschikbaar op uw locatie? Doe nu de postcodecheck

Mogelijkheden

De DSL verbindingen zijn efficiënte netwerkoplossingen voor ondernemingen met één of meerdere vestigingen. Een gecertificeerd, beveiligt en altijd 24×7 beheerd DSL netwerk, waarover niet alleen interne datacommunicatie, e-mail en internettoegang verloopt, maar bijvoorbeeld ook het IP telefoonverkeer, IP alarmverkeer, IP camerabewaking, narrowcasting en muziek. Natuurlijk zijn alle diensten over de DSL verbindingen gescheiden van elkaar middels Quality of Service.
DSL is een overzichtelijk 24×7 te controleren en te beheren beveiligt datanetwerk, dat eenvoudig op te schalen is naar hogere of lagere bandbreedtes. Binnen DSL zijn verschillende soorten verbindingen mogelijk.

SDSL

SDSL, staat voor Synchroon DSL. Dat betekent dat er geen verschil zit tussen de download- en uploadsnelheden, want deze zijn gelijk aan elkaar. Op SDSL van MKBid is de hoogst haalbare snelheid 2,3 Mbps.

Bijvoorbeeld: SDSL 2,3 Mbps staat voor 2,3 Mbps download en 2,3 Mbps upload

De hogere upload tegenover ADSL is o.a. wenselijk voor klanten die gebruik maken van:

  • Hosted services (Cloud diensten).
  • Hosted werkplekken (zoals bijvoorbeeld Citrix)
  • Hosted camera oplossingen gebruiken.
  • Hosted VoIP met veel gelijktijdige telefoongesprekken.

Doe direct een postcodecheck om de beschikbaarheid van uw verbinding te controleren.