ADSL

De DSL verbinding is de levenslijn binnen uw organisatie. De DSL verbindingen binnen het MKBid portfolio worden speciaal voor uw organisatie ingericht.

Is ADSL beschikbaar op uw locatie? Doe nu de postcodecheck

Mogelijkheden

De DSL verbindingen zijn efficiënte netwerkoplossingen voor ondernemingen met één of meerdere vestigingen. Een gecertificeerd, beveiligt en altijd 24×7 beheerd DSL netwerk, waarover niet alleen interne datacommunicatie, e-mail en internettoegang verloopt, maar bijvoorbeeld ook het IP telefoonverkeer, IP alarmverkeer, IP camerabewaking, narrowcasting en muziek. Natuurlijk zijn alle diensten over de DSL verbindingen gescheiden van elkaar middels Quality of Service.
DSL is een overzichtelijk 24×7 te controleren en te beheren beveiligt datanetwerk, dat eenvoudig op te schalen is naar hogere of lagere bandbreedtes. Binnen DSL zijn verschillende soorten verbindingen mogelijk.

ADSL

ADSL, oftewel aDSL, staat voor a-synchrone DSL verbinding. Dat betekent dat er een verschil zit tussen de upload en de download op uw dataverbinding.
De download- en uploadsnelheden verschillen. De downloadsnelheid is hierin het hoogst.

  • Maximaal 24 Mbps download
  • Maximaal 1 Mbps upload

Bijvoorbeeld: ADSL 8:1 staat voor 8 Mbps download en 1 Mbps upload.

De hoogste van de maximale beschikbare downloadsnelheid wordt bepaald door de afstand van uw locaties tot de wijkcentrale. De wijkcentrale is het verdeelcentrum van alle verbindingen naar locaties in uw omgeving.

Doe direct een postcodecheck om de beschikbaarheid van uw verbinding te controleren